Godt utstyr for deg som driver med dykking og vannsport

For alle som holder på med en sport, finnes det en mengde praktiske produkter og utstyr som kan bidra til å gjøre aktiviteten mer effektiv å gjennomføre. På nett kan du i tillegg finne det du trenger for å holde mobilen eller smartklokken trygg og beskyttet i vann.

Dykkemaske

Dersom du driver med undervannsaktiviteter som dykking eller snorkling er en god maske essensielt utstyr. En god maske sitter godt, slipper ikke inn vann og dugger ikke ved bruk. Skal du dykke dypt er du avhengig av en maske som tåler høyt trykk.

Svømmeføtter

Å ha et par gode svømmeføtter som er enkle i bruk, som sitter godt og som gir god fremkomst i vannet, vil kunne utgjøre en stor forskjell på dykkeopplevelsen. Velg deg derfor ut svømmeføtter som passer deg og ditt aktivitetsnivå.

Våtdrakt

Ikke la temperaturen i vannet stoppe deg fra å tilbringe tid i og nær vann. En god våtdrakt som enten er 3/4 eller heldrakt er super når vanntemperaturen er noen grader unna komfortabel badetemperatur. Drakten vil i tillegg gi noe beskyttelse ved fall i fart som for eksempel på surfebrett eller vannski.

Vannsko

Et par vannsko vil kunne både beskytte mot skarpe svaberg og skjell, men også gi bedre grep på surfebrettet eller din SUP.